Ta hand om och rengör dina skor regelbundet

Att sköta sina skor är viktigt. Det gör att du förlänger livslängden på dina skor och skorna håller sig både snyggare och fräschare med rätt skötsel. Oavsett om du har ett par mer exklusiva läderskor eller ett par sneakers så är rätt skötsel a och o.

Tvätta och putsa

Ta för vana att torka av dina skor med en mjuk trasa varje gång du har gått med dem utomhus. Detta är speciellt viktigt om skorna har blivit blöta eller leriga. För att dina skor ska behålla sin form kan du med fördel använda skoblock i dem mellan användningarna. Skoblocken hjälper skon att torka och förhindrar att det uppstår fula veck på skons ovansida. Med jämna mellanrum bör du putsa dina skor, speciellt om du har läderskor.

På resande fot

Även om du är duktig på att ta hand om dina skor på hemmaplan så kan det lätt fallera när du turistar i Göteborg. Kanske har du inte rätt utrustning för att ta hand om dina skor när du är ute på resande fot. Klicka här för att hitta både skopåsar, skoblock avsedda för resor och andra produkter som du kan behöva till dina skor.