Bjud företaget på jubileumsfest

Har ditt företag nått tio år eller har det hänt någonting annat som borde firas med en riktig fest? En jubileumsfest är ett evenemang som är mycket uppskattat av både anställda och kunder och ni kan delegera mycket av arbetet till andra som kan hjälpa till med planeringen och utförandet. Det finns många sätt att få hjälp av expert på festligheter.

Dekoration och underhållning

En fest blir mycket trevligare om ni har den i en väldekorerad lokal med allt från blommor till ballonger. Satsa även på att duka fint. Hur och vad du dukar med beror förstås på vilken typ av fest det ska vara. En liten privat fest med trerätters middag kan ha en mer lyxig dukning än ett stort evenemang med snittar och smårätter.

Att bjuda på

Om du håller en jubileumsfest för dina anställda och ni inte är så många kan det vara härligt och generöst att bjuda på trerätters middag från en cateringfirma. Ska du bjuda in både anställda och kunder och det blir flera hundratals människor är dock olika smårätter eller kakor ett bra alternativ. Allt beror förstås på hur mycket pengar du vill lägga på firandet. Det är inte ett måste att festen ska kosta en massa pengar.