Det digitala Göteborg

Göteborg som så många andra städer arbetar aktivt för att förbättra den digitala servicen. Idag så har de flesta av oss tillgång till Internet via våra mobiler och har möjlighet att kolla upp saker och ting. Den inbyggda GPS funktionen kan vara till en stor fördel om man inte är en van besökare i Göteborg för att se var man befinner sig.

Idag så har många städer kopplat upp sig mot Internet på olika sätt och så även Göteborg. När ni besöker staden så finns det en hel del appar som ni kan ladda ner i telefonen som gör att ni enklare kan hitta men också kan se när nästa spårvagn går. Ni kan också leta upp restauranger som kan vara värda ett besök. Det finns flertalet appar som är anpassade för Göteborg så se till att ladda ner dessa innan ni besöker staden.

Självklart så bör ni se till att er mobiltelefon är i det skick så ni kan få nytta av den när ni är på besök i Göteborg. Det kan vara fråga om att köpa en extra laddare som ni har med er eller någon powerbank som gör att ni kan ladda er telefon var än ni befinner er.