Midsommarfirande på Västkusten

Vi svenskar vet hur man festar, särskilt när det gäller nationella festivaler, varav de flesta är centrerade kring de växlande årstiderna. Och när det gäller festivaler är midsommar toppen av det svenska festivalträdet. Det är ett faktum att ingen gör midsommar som svenskarna och du kommer att ha de bästa festerna på västkusten.

Midsommar semester med dina vänner eller familj

Oavsett om du planerar att komma bort från staden eller bara ta en liten semester midsommar är ett av de bästa tillfällena. Du kan alltid planera att ha några klassiska midsommarspel eller varför inte festa? Se till att du har allt du behöver för en fest eller klicka dig vidare här.

Vart ska man åka?

Det finns två huvudställen att besöka för att fira midsommar i Sverige, Dalarna och Bohuslän-kusten men du kan alltid besöka Göteborg eller Lysekil. Du hittar live-musik, fantastisk mat och många andra aktiviteter. Efter en eftermiddag med dans är det inte konstigt att svenska midsommarfester innebär en hel del mat. Och den tre-rätters kvällsmaten är utan tvekan dagens viktigaste händelse, så passa på att njuta god mat. Slutligen för att avsluta, äta saftiga färska jordgubbar toppade med grädde. Denna midsommarmåltid åtföljs av kall öl och kryddade snaps, med varje påfyllning präglad av ett utbrott av upprörande sång.