Snart dags för oktoberfest – allt för din planering

Snart är det dags för en av världens största folkfester: Oktoberfest! Ta tillfället att arrangera din alldeles egna oktoberfest med mat, outfits och roliga dekorationer.

Skapa rätt stämning

Roliga ölglas, girlanger och partyballonger hör till en oktoberfest. Ge gästerna en “wunderbar” fest och dekorera från golv till tak. Ta en titt här för att hitta ballonger som verkligen höjer stämningen. Ballongerna kan du dessutom använda i flera passande lekar.

Skåla i rätt outfit

Öl är viktigt på en oktoberfest. Dessutom dricks den traditionellt ur stora ölglas som rymmer en liter, så det gäller verkligen att hålla med båda händerna. Se till att skaffa stora och roliga ölglas så kommer det att kännas extra festligt! För att höja stämningen ytterligare kan du uppmana dina gäster att klä sig i en outfit som passar temat. Det finns inte många tillfällen att annars klä sig i Lederhosen.

Sugen på en bretzel?

Ingen oktoberfest utan bretzels. För att höja stämningen ännu mera kan du servera dessa goda kringlor. De är lite kluriga att baka så se verkligen till att ha god tid på dig. De ska enligt tradition serveras med flingsalt på, så tillsätt detta när de har svalnat.